Het werk zal boven tegen de muur en onder het plafond worden aangebracht zodat de integriteit van het meubilair gerespecteerd blijft. Doordat het zo hoog hangt kan de bezoeker er niet aan en blijft het werk en de bezoeker in veiligheid. De verankering aan de muur gaat nog onderzocht worden.

Het werk zal ongeveer 165 kg wegen inclusief het gepoedercoate aluminium frame. Het werk kan handmatig aan en uit gezet worden, eventueel met een timer, gelijktijdig met de openingsuren van het museum. 

Neon is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk, het heeft een lage impact op het milieu, kent een zeer lange levensduur en is qua verbruik ook erg voordelig. De hoogte van de letters is 20 cm waardoor het werk ook van ver goed leesbaar is. 

We werken voor de productie van de neon steevast samen met een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner met een ton aan ervaring. Zij hebben een eigen plaatsingsdienst die ervaring heeft met het veilig en duurzaam monteren van lichtsculpturen, zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen.

Wat de stroomvoorziening betreft moet nog ter plaatse onderzocht worden hoe dit best aangebracht kan worden. 

Frame: aluminium, ca 4000 x 2600 x 150 mm

Woorden: neon, hoogte ca 200 mm

Gewicht: 165 kg

Mogelijk ophangsysteem: Oog, staalkabel, haak, anker, lus, spanschroef en gripper

Voorziene staalkabel: Gercertificeerd gewapend PVC ommanteld 10 mm 6×36 FC (fiber core)

WLL (Working Load Limit): 1000 kg

MBL (Minimum Breaking Load): 5000 kg